Ensiapukoulutuksissa yhdessä tekeminen ja oppiminen ovat vahvassa roolissa.
Ensiapukoulutuksissa yhdessä tekeminen ja oppiminen ovat vahvassa roolissa.

Ensiapukoulutukset

Ensiapu on kansalaistaito, jota tulisi harjoitella läpi elämän. Me koulutamme niin SPR:n  ensiapukoulutuksia kuin lyhyempiäkin ensiapuluentoja. Kauttamme saat esimerkiksi

  • SPR Ensiapukurssi EA 1®
  • SPR Ensiapukurssi EA 2®
  • SPR Hätäensiapukurssi 4 t®
  • SPR Hätäensiapukurssi 8 t®
  • SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus
  • SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutus


Näiden lisäksi pidämme myös räätälöityjä ensiapukursseja ja ensiapuluentoja juuri Sinun tarpeisiisi. Voimme räätälöidä tietyin osin SPR:n kurssin painotuksia eri ammattiryhmiin, kuten esim. varhaiskasvatuksen tarpeisiin tai järjestää ihan erillisen koulutuksen vaikka ampumavammoista metsästysseuralle, jolloin koulutuksen sisältö ja kesto on täysin asiakkaan määriteltävissä. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana, kysy siis rohkeasti lisää ja toteutetaan yhdessä ideasi ensiapukurssista!


Huom! SPR:n ensiaputodistuksen voi saada vain SPR:n sertifioiduista koulutuksista. Täysin räätälöidyistä ensiapuluennoista ja ensiapukoulutuksista emme voi myöntää SPR:n ensiaputodistusta.


Tilaa ensiavun verkkokoulutus tästä

Alkusammutuskoulutuksissa pääset harjoittelemaan erilaisten sammuttimien käyttöä turvallisesti kouluttajan opastamana.
Alkusammutuskoulutuksissa pääset harjoittelemaan erilaisten sammuttimien käyttöä turvallisesti kouluttajan opastamana.

Alkusammutus- ja turvallisuuskoulutukset

Osaisitko Sinä toimia jos kotonasi syttyisi juuri nyt tulipalo? Onneksi tilannetta pääsee harjoittelemaan myös ennalta alkusammutuskoulutuksessa. Voimme järjestää alkusammutuskoulutuksen, josta saa SPEK:n AS1 -todistuskortin. Alkusammutuskoulutuksessa pääset harjoittelemaan kattavasti eri alkusammuttimien käyttöä.

Alkusammutuskoulutuksien lisäksi pidämme myös erilaisia turvallisuusluentoja ja turvallisuuskävelyitä. Kysy lisää!

Turvallisuus ja varautuminen on pieniä tekoja arjessa. Varautumiskoulutuksessa pääset perehtymään pärjäisitkö Sinä kriisitilanteessa omin avuin 72 -tuntia.
Turvallisuus ja varautuminen on pieniä tekoja arjessa. Varautumiskoulutuksessa pääset perehtymään pärjäisitkö Sinä kriisitilanteessa omin avuin 72 -tuntia.

Varautumiskoulutukset

Pärjäisitkö omin avuin 72 tuntia? Onko kotivara hallussa? On olemassa monia erilaisia tilanteita joihin varautua, kaikkeen valmistautuminen on lähes mahdotonta, mutta siksi onkin luotu konsepti nimeltä 72 tuntia - joka pitää sisällään keinot valmistautua selviämään monista eri tilanteista, kuten pandemiat, sään ääri-ilmiöt kuten myrskyt, hellejaksot, lumimyrskyt tai sähkökatkoista.


Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) varautumiskoulutus konseptin 72 tuntia mukainen varautumiskoulutus kestää noin 1-2 tuntia. Varautumiskoulutus soveltuu hyvin esimerkiksi taloyhtiöille, yhdistyksille ja muille toimijoille. 

Mielenterveyden ensiapu -koulutuksissa pääset syventymään mielen aiheesiin. Mielenterveyden ensiapukoulutukset antavat perustietoa mielenterveydestä, sen vaalimisesta ja mielenterveyden tukemisesta.
Mielenterveyden ensiapu -koulutuksissa pääset syventymään mielen aiheesiin. Mielenterveyden ensiapukoulutukset antavat perustietoa mielenterveydestä, sen vaalimisesta ja mielenterveyden tukemisesta.

Mielenterveyden ensiapukurssit

Järjestämme Mieli ry:n Mielenterveyden ensiapukursseja. Kauttamme voit tiedustella.

  • Mielenterveyden ensiapu® 1 -koulutus
  • Mielenterveyden ensiapu® 2 -koulutus
  • Nuoren mielen ensiapu® -koulutus


Mielenterveyden ensiapukursseilla kurssilainen saa omakseen kurssilla käytettävän kirjan, jonka arvo on 40 euroa. 

Hintaesimerkkejä tilatuista ryhmäkursseista

Räätälöity ensiapukoulutus ja ensiapuluennot
Sinun tarpeisiisi räätälöity ensiapukoulutus esimerkiksi metsästysseurat (ampumaonnettomuudet, suuret verenvuodot), lasten ensiapu jne. Hinta määräytyy ensiapukoulutuksen keston mukaisesti. Hintaan lisätään kouluttajan kilometrikorvaus 0,60e /km. Hinnat sis. ALV 24%  

alk. 300€

Defibrillaattorin käyttökoulutus 2t
Defibrillaattorin käyttökoulutuksessa opit käyttämään maallikoille suunnattua, neuvovaa defibrillaattoria. Koulutuksen yhteydessä opit tunnistamaan elvytystarpeen, tekemään hätäilmoituksen, kertaat painelu-puhalluselvytyksen ja opit käyttämään maallikkodefibrillaattoria osana painelu-puhalluselvytystä. Koulutus sisältää teoriaopetusta ja käytännön opetusta. Suosistus osallistujamäärä max. 20 henkilöä. Hintaan lisätään kouluttajan kilometrikorvaus 0,60e /km. Hinnat sis. ALV 24%

350€

SPR Hätäesiapukurssi 4 t ®

Lähikoulutus, joka järjestetään asiakkaan osoittamissa tiloissa. Suositus osallistujamäärä max. 15 henkilöä. Hintaan lisätään koulutuslisenssimaksu 21,30e / opiskelija, joka sisältää käyttöoikeusmaksun, mobiilikortin ja OmaEnsiaputodistus-palvelun asiakkaalle. Hintaan lisätään kouluttajan kilometrikorvaus 0,60e /km. Hinnat sis. ALV 24%

750€

SPR Ensiapukurssi EA 1® 

Kaksi päiväinen lähikoulutus, joka järjestetään asiakkaan osoittamissa tiloissa. Suositus osallistujamäärä max. 15 henkilöä. Hintaan lisätään koulutuslisenssimaksu 21,30e / opiskelija, joka sisältää käyttöoikeusmaksun, mobiilikortin ja OmaEnsiaputodistus-palvelun asiakkaalle. Hintaan lisätään kouluttajan kilometrikorvaus 0,60e /km. Hinnat sis. ALV 24%. 

1800€

Alkusammutuskoulutus AS 1
Alkusammutuskoulutus toteutetaan uuden kansallisen alkusammutuskonseptin mukaisesti. Koulutukseen osallistunut saa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämän alkusammutuskortin (AS1-kortti), joka on voimassa viisi (5) vuotta. Koulutus sisältää tunnin teoriaosuuden ja tunnin käytönnön osuuden. Hintaan lisätään koulutuslisenssimaksu 10e / opiskelija. Hintaan lisätään kouluttajan kilometrikorvaus 0,60e /km. Hinnat sis. ALV 24%. 

600€

Turvapäivä 7t
Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Turvapäivässä ryhmä suorittaa sekä SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® että SPEK:n Alkusammutuskoulutuksen. SPR Hätäensiapukurssi 4 t ® on voimassa kome (3) vuotta ja SPEK:n Alkusammutuskoulutus AS1 on voimassa viisi (5) vuotta. Ryhmän maksimi koko on 15 henkilöä. Koulutukseen lisätään koulutuslisenssimaksut yht. 31,30e /opiskelija. Hintaan lisätään kouluttajan kilometrikorvaus 0,60e /km. Hinnat sis. ALV 24%. 

1200€

72 -tuntia varautumiskoulutus
Pärjäisitkö Sinä häiriötilanteessa omin avuin? 72 tuntia -varautumiskoulutus havainnollistaa omatoimisen varautumisen merkitystä. Paraskaan julkinen palvelu ei kykene vastaamaan kaikkiin tarpeisiin yhtä nopeasti esimerkiksi myrskyn, tulvan tai laajan sähkökatkon aikana - siksi jokaisen kotitalouden varautuminen on tärkeää. Varautuminen on arjen pieniä tekoja, joita käymme läpi varautumiskoulutuksessa. Varautumiskoulutus kestää noin 2 tuntia ja se voidaa järjestää yleisötilaisuutena tai pienempänä tilaisuutena esimerkiksi taloyhtiössä. Hintaan lisätään kouluttajan kilometrikorvaus 0,60e /km. Hinnat sis. ALV 24%. 

100€

PYYDÄ TARJOUS KOULUTUKSESTA!