Koulutuspalvelu

SMART & SAFETY OY


Ensiapukouluttaja, turvallisuuskouluttaja & yrittäjä Josefina Nissilä


Olen Josefina Nissilä ensiapukouluttaja, turvallisuuskouluttaja ja yrittäjä. Tavoitteenani on tehdä Suomesta turvallisempi paikka olla ja asua - yksi koulutettava kerrallaan. Tästä johtuen koulutan elämää pelastavia taitoja!
Olen Josefina Nissilä ensiapukouluttaja, turvallisuuskouluttaja ja yrittäjä. Tavoitteenani on tehdä Suomesta turvallisempi paikka olla ja asua - yksi koulutettava kerrallaan. Tästä johtuen koulutan elämää pelastavia taitoja!

Mie olen Josefina Nissilä ja miun intohimona on opettaa elämää pelastavia taitoja. Perustin Koulutuspalvelu Smart & Safety Oy:n vuonna 2020, jolloin ajattelin että oma yritystoiminta on helpoin reitti päästä hyödyntämään kokonaisvaltaisesti omaa osaamistani. Tuolloin koin, että työmarkkinoilla osaamistani ei pystytty hyödyntämään ikinä kokonaisuudessaan. 

Olen koulutukseltani Ensihoitaja AMK, alunperin olen valmistunut vuonna 2010 lähihoitajaksi ensihoidon koulutusohjelmasta. Tämän jälkeen olen opiskellut lisäksi Palopäällystö -opintoja, Kriisi- ja poikkeusolojen asiantuntija korkeakouludiplomi -opintoja sekä Terveydenhoitaja AMK -opintoja. 

Olen työskennellyt mm. ensihoitoyksiköissä, keskussairaalan päivystyksessä, Puolustusvoimilla kenttäsairaanhoitajana, pelastuslaitoksella turvallisuuskouluttajana, palotarkastajana ja sivutoimisena ryhmänjohtajana. Työhöni on sisältynyt kouluttamista ja opettamista esimerkiksi palokuntanuorten ja sopimuspalokuntalaisten parissa, josta olen nauttinut suunnattomasti. Tämä sai minut pohtimaan olisiko miun työtä tulevaisuudessa opettaa ihmisille elämää pelastavia taitoja laajemminkin. Tästä pohdinnasta yritykseni sai alkunsa ja lähdin myös itse kouluttautumaan lisää.

Olemme Punainen Risti Ensiavun ARVOkumppani® 

Olemme Punainen Risti Ensiavun ARVOkumppani®. Toimimme todistetusti vastuullisesti ja olemme luotettava toimija ensiapukoulutuksen markkinassa.

Olemme sitoutuneet Punaisen Ristin arvomaailmaan. Olemme osa Punaisen Ristin varautumisen ja valmiuden kokonaisuutta Suomessa ja tuemme toiminnallamme yhteistä hyvää.

Punainen Risti Ensiavun ARVOkumppani® -tunnuksesta tunnistat luotettavan, laadukkaan ja vastuullisen ensiavun kouluttajan, joka on osa Punaisen Ristin varautumisen ja valmiuden kokonaisuutta Suomessa.

ARVOkumppani® järjestää sertifioidut ja tavaramerkkisuojatut SPR ensiapukoulutukset, joista saa aina Suomen tunnustetuimman ensiapupätevyyden, SPR ensiaputodistuksen kolmeksi vuodeksi.

ARVOkumppani® on merkki ensiapukoulutuksen laadusta ja asiantuntijuudesta. Valitse sinäkin luotettava ja vastuullinen Punainen Risti Ensiavun ARVOkumppani® ensiapukoulutukseen!


Järjestämme ensiapukoulutusta yrityksille, yhdistyksille ja kunnille Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Etelä-Savon alueella. Kauttamme saat myös SPR:n ensiavun verkkokoulutukset!